Mlada pobjednica druge sezone najgledanijeg rijaliti programa u regionu, Luna Đogani je već mjesecima jedna od najaktuelnijih javnih ličnosti u našem regionu. Nakon novca koji je zaradila od honorara od učešća u Zadruzi, kao i od pobjedničke nagrade, odlučila je da konačno sebi ostvari san iz djetinjstva, a to je da se okuša kao pjevačica. Naime, ona je uvijek voljela muziku, a i njena porodica je bila nadarena u tom polju, ali nikad nije imala sredstava da se nađe u pravom studiju.

Ipak, na kraju joj se san i ostvario, a ona je vrijedno radila i na svojoj prvoj numeri, ali i na spotu za istu, koja se u svakom slučaju dopala publici. Kako god, bilo je i negativnih komentara, ali opet je činjenica na koju se svi prije ili kasnije moraju naviknuti jeste da koliko god da ste dobri u nečemu, da će se uvijek naći ljudi kojima ćete baš svi smetati iz nekog razloga.

Ovih dana je nova aktuelna ličnost Lunin otac, poznati denser Gagi Đogani koji je odlučio da se ove sezone on nađe u rijaltiju. Ovih dana je sa zadrugarom Ivanom Gavrilovićem komentarisao kako je uvjeren da će u toku rijalitija i Luna da nastupa na jednoj žurci, ali da još nije spremna za nastupe.

 

Naime, Gagi zna svoju kćerku i ima svoje razloge zbog kojih tvrdi da ona još uvijek nije spremna da nastupa pred publikom. Ostaje da vidimo da li je u pravu ili baš i ne. Šta vi mislite o cijeloj ovoj situaicji?

Preporučeno
Loading..