Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica je u svakom slučaju Ceca Ražnatović, a ona je kroz godine koje je provela na sceni uspjela da napravi tako uspješnu karijeru da danas na ulici svi prepoznaju i njenu djecu. Veljko i Anastasija su inače kruna ljubavne priče između Cece i pokojnog Željka Ražnatovića, a kako su djeca rano ostala bez oca, moglo bi se reći da ih je Ceca sama odgojila.

Mlađa kćerka, Anastasija je inače postala itekako poznata i utjecajna osoba u domaćem svijetu showbizza. Prije je Anastasija najpoznatija bila zbog svojih naloga na društvenim mrežama, na kojima je privlačila uvijek veliku pažnju, ali u posljednje vrijeme, nakon što je odlučila da želi da prati korake svoje majke, o njoj se puno priča i zbog karijere pjevačice.

Anastasija je dosad izbacila nekoliko pjesama, a mišljenje kritičara je bilo jednoglasno – predviđaju joj blistavu karijeru, koja bi možda mogla čak i da zasjeni Cecu, jer ipak, Anastasija ima kao saradnika i prijatelja, te kao majku jednu od najvećih jugoslovenskih zvijezda. Prije nekoliko dana su Anastasija i njena prijateljica bile zajedno na Exitu, a tu su privukle veliku pažnju svih prisutnih.

O njima se kasnije puno pisalo i na društvenim mrežama, a mnogi su se složili da je Anastasijina atraktivna prijateljica uspjela čak i da zasjeni mladu zvijezdu, te da su svi gledali u nju. U nastavku vam donosimo neke slike koje su njih dvije podijelile, pa vi sami zaključite da li je to tako, a vaše mišljenje podijelite i sa nama u komentarima ispod današnjeg članka.

Preporučeno
Loading..