Pjevač Darko Lazić je imao saobraćajnu nesreću koja je opasno ugrozila njegov život. Naime, on se oporavljao od saobraćajke u banji Selters jer je njegovo stanje bilo takov da se nije mogao samostalno kretati. Međutim pjevač je ipak odlučio da ode iz banje kako bi sa svojom djevojkom Marinom otišao u Aranđelovac gdje je u lokalnoj kafani uz muziku sa gitare i harmonike dočekao dvije hiljade i devetnaesto godinu. Pjevač nije krio gdje se nalazi a mnogi su komentarisali sve to i nekima baš i nije bilo pravo zbog toga.


Miloš Poleksić, doktor Darka Lazić je istakao da nije znao da je Lazić napustio banju a bio je najglasniji kada je bilo u pitanju napuštanje iste.

Niko iz tima lekara koji brine o mračnom stanju nije napuštao Selters za praznike.

A ako isključimo njegovo fizičko stanje i nemogućnost da stojimo sami, trenutno postoje virusi i hvatači, tako da on rizikuje da kontaktira druge ljude. Njegova slezena je uklonjena i njegov imuni sistem je poremećen. Nisam radio dva dana, tako da nisam znao za taj potez, ali pošto nisam bio u mogućnosti da razgovaram s njim o razlozima takvog ponašanja, želeo bih da komentarišem ”, rekao je dr Miloš Poleksić.

Inače, Lazić je nedavno rekao da će svoj život mijenjati iz korijena no ako je suditi po ovome što je sada uradio  čini se da baš nije došao pameti.

Preporučeno
Loading..