Ilda Šaulić, kćerka pokojnog pjevača Šabana Šaulića je od svog djetinjstva uživala u raskoši i luksuzu, ali vjerujemo da će se mnogi složiti s nama, da otkako se Ilda odselila iz svog porodičnog doma, da sada živi još bolje nego prije. Naime, ona i njen suprug Bojan su za sebe kupili vilu u jednom od najbogatijih naselja u Beogradu, a riječ je, naravno o Bežanijskoj kosi, te o čuvenim karingtonkama po kojima je ovo naselje poznato.

Kada s vanjske strane pogledate njihov dom, zaista je pomalo i teško povjerovati u to da u ovoj vili živi samo jedna tročlana porodica. Bez ikakve sumnje je da imaju itekako prostrani dom, iako Ilda nikad nije pretjerano otkrivala kako je to ona sredila unutrašnjost svoje vile, mada ne sumnjamo i da su što se tiče toga uložili velike sume novca u ovu kuću, koja dovoljno impresivno izgleda kada je samo u prolazu pogledate.

Kako god, ne planiraju se seliti u budućem periodu, a kad god da odluče da žele negdje drugo da žive, zaradit će na prodaji ove vile koja sa svakim pravom može da vrijedi i za jednu od najvećih vila kada su u pitanju nekretnine koje su kupovali ljudi sa domaće showbizz scene.

Rado bismo čuli i vaše mišljenje o ovoj vili, pa nam pišite u komentarima da li smatrate da je ovo ipak i previše luksuza u kojem uživa samo jedna porodica? Vaše mišljenje se itekako računa, pa ga podijelite sa nama ispod našeg članka!

Preporučeno
Loading..