Svima je jako poznata kćerka pokojnog Šabana Šaulića, Ilda, koja je svoje ime dobila po njenoj pokojnoj baki. Ilda se u mladosti isprobala i u tenisu, čak je bila i u 400 najboljih igrača svijeta, ali je ubrzo shvatila kako je tempo ovog sporta i stalni turniri naprosto umaraju i da ne može da ga isprati onako kako bi jedan takmičar trebao. Shvatila je da joj mnogo više leži mikrofon, tako da se ubrzo našla u muzici, a iza sebe već ima bogatu karijeru.

Poznata je u javnosti po lijepom izgledu, a njena pjesme su dostigle sami vrhunac svih regionalnih top lista. Sada su vrijedni i pošteni novinari došli do jedne fotografije koju je malo ko do sada vidio, a zbog koje će se javnost dobro zapitati da li je Ilda stvarno toliko čedna i skromna kakvom se predstavlja. Tako je krajem ljeta prethodne godine, zgodna Ilda odlučila da svoje sobodno vrijeme iskoristi na rijeci. Dok su sve poznate ličnosti svoj odmor odlučile iskoristiti na nekim od egzotični lokacija, Ilda je, nalik na svog pokojnog oca, odlučila da pored rijeke pronađe svoj potrebni mir.

Ovo je bila jedinstvena prilika da se Ilda pokaže u ovom izdanju, a komentari na fotografiju kuju ćete vidjeti su više nego pozitivni. Koje je vaše mišljenje o ovoj pojavi Ilde Šaulić i da li je primjereno da se žena u godinama prikazuje na društvenim mrežama na ovakav način?

Preporučeno
Loading..