Pobjednica druge sezone rijalitija Zadruga, Luna Đogani je i nakon što je napustila imanje u Šimanovcima nastavila da privlači pozornost gdje god da se pojavi, a svojih pet minuta slave je Luna Đogani odlučila da iskoristi kako bi pokušala da se okuša kao pjevačica, te je odmah počela da radi na svojoj muzičkoj karijeri. Nakon prvog objavljenog singla, Luna je počela i sa nastupima.

Svoja prva dva nastupa je održala u Makedoniji, a kako prenosi dobro obaviješteni izvor, iako je cijena tih nastupa bila 4.000 eura, već sad je Lunina cijena skočila za još jednu hiljadu, iako je održala samo dva nastupa. Ni publika nije bila pretjerano zadivljena time što je Luna ponudila, kako su svi vidjeli da je pjevala na plejbek, a čak se ni svoju pjesmu nije usudila da otpjeva uživo. Ipak, izgleda da ona pak smatra da ima osnova da traži više novca za svoje nastupe.

Ostaje da vidimo da li će je iko više angažovati, a Luna je u jednom navratu spomenula kako se zaista boji nastupati u Beogradu, jer se najviše plaši domaće publike. Kaže da ona nastavlja da vježba pjevanje i da radi i dalje na svom repertoaru, te da u Beogradu neće nastupiti prije nego bude posve zadovoljna onim što može da ponudi publici.

Kako god, na njena prva dva nastupa, to zaista nije bilo nešto puno, a kako god, mi bismo voljeli da čujemo i vaše mišljenje o ovoj rijaliti zvijezdi pa nam pišite u komentare svoje stavove i svoje mišljenje!

Preporučeno
Loading..