Djevojka po imenu Laura Perez koja dolazi iz San Antonia imala je čak 270 kilograma kad se prijavila u emisju “My 600-lb life” kako bi smršala i spasila se.

Ona je dobila želučanu premosnicu te je bila na strogoj dijeti, te je zahvaljujući tome drastično izgubila na kilaži. Bez obzira na to, njenom suprugu Jonnyju koji je bio uz nju nije se dopala njena promjena. Onda kada je ona imala 270 kilograma on je bio taj koji joj je konstantno donosio hranu i koji joj je pomogao oko svega. A pomoć joj je itekako bila potrebna tada, zbog toga što je sve vrijeme sa sobom morala da nosi bocu s kiseonikom.

Kako je Laura gubila kilograme, odnos između nje i njenog muža je bio sve gori. Iako je u emisiji govorio da mu smeta zato što mora sve da radi umjesto nje, kako je ona postajala mršavija i samostalnija, tako se on sve više udaljavao od nje. Bez obzira i na to ona je ostala pri svome i htjela je da sebe i svoje zdravlje napokon i jednom za sva vremena dovede u red.

Poslije nekoliko padova, ona se ponovo dizala, a poslije izgubljenih kilograma ostao joj je nevjerovatan višak kože zbog kojeg je nekoliko puta morala pod nož. Poslije toga, imala je kilažu kakvu nikad u životu nije imala, njen život se u potpunosti promijenio, sada nezavisi ni od koga, ima svoj posao i još uvijek se zdravo hrani i trenira.

Na novim fotografijam koje ona redovno objavljuje na društvenim mrežama vidi se ova njena nevjerovatna transformacija, a zanimljivo je kako na slikama više nema njenog muža.

Preporučeno