Jedan od najpoznatijih pjevača u našem regionu je bez ikakve sumnje Haris Džinović, koji je nadaleko poznat kao pjevač nevjerovatnih vokalnih sposobnosti, a u njegovim pjesmama se uživa u svakoj kafani, ali su i njegovi koncerti i nastupi uvijek itekako posjećeni i traži se karta više. Što se tiče privatnog života ovog pjevača, iako se on uvijek trudio da svoju privatnost zadrži što dalje od očiju medija, to mu nije baš uvijek polazilo za rukom, a njegovu suprugu Melinu svi znaju.

Inače, Melina je uspješna modna kreatorica, koja i sama nosi modele koje ona kreira, a kako i u ovim godinama izgleda nevjerovatno dobro, sama sebi je odlična reklama. Uvijek zna kako da na najbolji mogući način istakne svoju figuru za koju se svi slažu da je izuzetno blizu savršenstva. Rado bismo čuli i šta vi mislite o Melini, te da li je inače simpatišete ili baš i ne.

Ipak, ono što je manje poznato publici jeste da ni Melina nije baš uvijek izgledala tako dobro kao što je to danas slučaj. Tek kada je počela vezu sa pjevačem, bila je znatno krupnija, mada će se svi složiti da je i tada imala svoju ljepotu koja joj je i dan danas jedan od najvećih aduta.

U nastavku vam donosimo jednu njenu sliku, pa sami procijenite kakvo biste mišljenje imali o njoj prije nekoliko godina. Rado bismo čuli šta vi mislite, pa nam pišite u komentarima ispod našeg današnjeg članka i podijelite s nama i vaše stavove i poglede na ovu temu!

Preporučeno
Loading..