Jedna od najatraktivnijih pjevačica na domaćoj estradi je u svakom slučaju uvijek bila Suzana Jovanović, koja iza sebe ima dvadeset godina uspješnog i skladnog braka sa prvim čovjekom Grand produkcije, Sašom Popovićem. Njih dvoje su svoju dugogodišnju ljubav krunisali sa kćerkom kojoj su dali ime Aleksandra, a koja sada ima devetnaest godina.

Ipak, ono što je većini od ranije poznato jeste da je Suzana i prije nego što se udala za Popovića bila u braku, te da se udala jako mlada. Imala je samo 18 godina kada je zatrudnila, pa se udala za svog tadašnjeg dečka. Njih dvoje su se razveli nakon samo godinu dana braka, a Suzana je tada ostala sama sa sinom koji je imao samo sedam mjeseci, te ga je odgajala kao samohrana majka.

O svom prvom suprugu ne voli govoriti u javnosti, ali je u više navrata naglasila kako je Saša Popović njenog sina iz prvog braka prihvatio kao da je njegov, te da će uvijek biti sama sebi zahvalna što je izabrala tako divnog čovjeka za svog partnera. Danijel i Saša rade zajedno u studiju, te on nikad nije pravio razliku između Aleksandre i između njega.

U svakom slučaju Suzana i Saša mogu da posluže kao jedan izuzetno divan primjer skladnog braka koji je i poslije toliko godina zaista divan i funkcioniše. Rado bismo čuli i vaše mišljenje o njima, pa nam pišite u komentarima da li ih inače simpatišete ili i ne baš!

Preporučeno
Loading..