Poznata glumica Eva Ras koja na filmskoj balkanskoj sceni traje preko 50 godina, a iza sebe ima toliko veliki broj kvalitetnih filmova, TV serija i pozorišnih djela i uvijek je itekako dobro i profesionalno odrađivala svoj posao.

Kao djevojka je bila jedna od najljepših djevojaka bivše Jugoslavije, bila je san velikog broja mladića, ali je uvijek odoljeva muškarcima i nikada se nije udavala. Čak je i predsjednik Josip Broz Tito bio lud za Evom Ras, ali na njegovo indirektno nabacivanje, ona se oglušila, što je u to vrijeme bila hrabrost.

Čak ju je pozvao na Brijune da se druže iako je bio oženje sa Jovankom Broz, ali ga je Eva Ras striktno odbila i na tome je imala veliku podršku svih žena u bivšoj državi. Sada je opet dospjela na naslovnice, zbog toga je počela izbacivati slike sa 50 godina mlađom rijaliti zvijezdom Vukom Đurićem.

Ko bi rekao, da će joj se u ove pozne godine desiti baš ovakva ljubav. Pogledajte sliku ispod i vidjet ćete da tepaju jedno drugom, kao i to da se šale na račun njene penzije, i mnogu su u nevjerici šta on radi sa kultnom Evom Ras? Ali. da sve nije šala pokzali su u emisiji, kada ih je popularna TV emisija snimila na obalama Dunava, a jedno drugom su sve vrijeme tepali.

Vuk je ovog puta izjavio da čekaju mjesec maj da odu na more, a u šali je kazao da čeka da umre i da mu ostane njena penzija.

Preporučeno