20. godišnji Mustafa Mehić iz Gradačca, iz tima Marije Šerifović, večeras se borio na velikoj sceni i to protiv Milijeve kandidatkinje 24. godišnje Zorje Pajić iz Beograda.

Mehić se ovog puta predstavio pjesmama “Lažo” Lapsus benda i “Pobednik” od Srećka Krečara, dok je Zorja pjevala pjesme ”Živote moj” Usnije Redžepove kao i ”Tando” grupe Negativ.

Poslije ovog nastupa, žiri je bio kompletno na nogama i uz gromoglasan aplauz pozdravio Zorju Pajića koji ih je oduvala svojim glasom, nastupom, i naravno stasom, i dobila je svih šest glasova.

– Od ovog može da se rikne zapravo, kazao je Bosanac.

Ni Mustafa nije prošao ništa drugačije, zbog toga što je i on dobio maksimalan broj glasova, te su tako oboje otišli u slijedeći krug.

-Zorja biraj ko će da ti bude mentor- rekao je Saša Popović.

– Ovdje su đavolske sile umješale prste definitivno. Ti devojko nisi sa ove planete- kazala je Jelena Karleuša, pa je Đorđe dodao- Ova djevojka, koja ovako pjeva, završila je Akademiju po mom mišljenu ovom takmičenju dala na značaju i došla da pokaže da ovo ustvari vrijedi.

– Mustafa ti si zreo i dobar pjevač, teskt, melodija, ubjedljiv, sve baš sve. A ti curo, bogami, eto takvi smo mi Beograđani- kazao je iz šale Bosanac, pa dodao- Samo neko ko svira insturment može da ovako pjeva. Kod tebe ovdje ništa nije slučajno.

Kako su oba kandidata bila sjajna, Mustafa je standadno odličan a Zorja novo otkriće, došao je red da ona sada izabere svog mentora, pa je ona rekla slijedeće:

– Ja ne mijenjam mentora- kazala je Zorja.

 

 

Preporučeno