Imao sam vrlo sretan brak sa svojom suprugom. Poslije 15 godina braka njena želja za intimom je naglo opala, a i moj kum mi je rekao da malo pripazim. Inače sam terenski radnik i gotovo nikada nisam kod kuće. Odem na 2-3 mjeseca pa se onda vratim. Uz pomoć tog mog kuma, koji se upsut rečeno vrlo dobro razumije u tehniku, poredao sam po čitavoj kući kamerica i mikrofone, a čak mi je kum predložio da ozvučim i automobil. Bilo je dosta skupo, ali mi je kum našao nešto kako bi prošao jeftinije, a i morao sam da otklonim sve svoje sumnje.

Umjesto na posao u Njemačku, uzeo sam sebi sobu u hotelu i po čitav dan gledao u one kamer. 3 dana se ništa nije dešavalo, a onda je moja supruga prišla jednoj od kamera koju sam postavio u kući i rekla: “Strašno si me razočarao i uvrijedio. Želim razvod, jer nakon ovog si doatakao dno i nema dalje”. Bio sam toliko zbunjen, a onda je rekla:” Misliš li da sam ja toliko glupa da ne mogu da primjetim ova čuda po kući”. Da budem iskren nije mi bilo jasno, jer je skoro bilo pa nemoguće da su se kamere mogle primjetiti.

Jako su malene i dobro su sakrivene, ali žene su čudo. Ne mogu da vjerujem da ih je mogla tako opaziti. Toliko mi je žao što sam ikada posumnjao u svoju suprugu, ali jednostavno sam imao taj crv sumnje i morao sam to da uradim.

Preporučeno