Iza nas je još jedna uspješna sezona rijaliti programa „Parovi“, a bez ikakve sumnje je da je na kraju najsretniji bio Mladen Vuletić koji je osvojio famoznu krunu ove godine, ali je isto tako kući ponio obećanu novčanu nagradu kojoj su se bez ikakve sumnje nadali svi učesnici još kada su se prije 11 mjeseci prijavljivali u ovo natjecanje. Ipak, sinoć je jedan incident bacio u sjenu cijeli program, a sve je započeo Milutin Radosavljević Mili.

Svi su bili šokirani kada su vidjeli da je Milutin započeo sukob sa obezbjeđenjem, a prema riječima svjedoka koji su se našli tu u datom trenutku, oni su ušli u neku raspravu da bi kasnije Mili bio taj koji je pokušao s njima da se i fizički obračuna. Kako god, nije bilo sumnje da će se to loše završiti po njega, ali oni su prvo pokušali samo da ga izbace napolje, a onda se on počeo otimati kontroli.

Mili je pao na pod odakle se branio rukama i nogama sve dok ga jedan od securityja nije uhvatio u „kragnu“, te su tako Milija počeli da vuku po podu. Podigli su na noge i odmah ga izveli napolje dok su svi ostali prisutni buljili u sve to, zbunjeni šta se upravo dogodilo pred njima.

Kako god, još se niko nije oglasio povodom ove cijele situacije, a nepoznat je uzrok zbog kojeg su oni došli u sukob. Šta god da je u pitanju, ni ovakvo ponašanje sigurno nije moglo ništa riješiti, u to smo posve sigurni.

Preporučeno
Loading..