U Srbiji su oduvek bile popularne kuloarske priče o odnosima snaja i svekrva, a kada su još iz javnog života, onda je to sve i puno zanimljivije. Svakako da se najviše piše o odnosima Dijane i Jelene Đoković, i koliko god se one trudile da je sve između njih u najboljem redu, ipak to nije baš tako. Naime, javna je tajna da Dijana nije za način odgoja njene unučadi, kakav forsira njena snaja Jelena, i da je ona više za tradicionalni pristup odgoja dece. 

Međutim, sa isto toliko pažnje se prati odnos i Lepe brene i Aleksandre Prijović, koji je i više nego zanimljiv domaćim medijima. Mnogi veruju da je brena itekako “namazana”; i a to smo se do sada jako puno puta mogli i uveriti. Naime, i sam njen pastorak Filip je par puta rekao kako je njegova maćeha itekako teška na parama, a njih dve svako malo koriste priliku da se zajedničkim fotkama na Instagramu reklamiraju da je sve u najboljem redu između njih dve.

Sada smo imali jednu jako neobičnu situaciju sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla, gde su obe sletile ali su došle kući odvojenim taksi vozilima, što je svima opet pogrejalo sumnju na njihovu neku novu svađu i netrpeljivost:”Brena ne voli intimiziranje i priznaje da je mnogo bolje kada sinovi imaju svoj život u svom stanu i kada se organizovano sreću i posećuju. Očito taj princip primenjuje i na snaju, što je zapravo pravi recept za dobre odnose u porodici. U to što im često dolazi Borka, Brena se ne meša.

Ako njima odgovara da im ona pomaže oko deteta, super, ali Brena voli svoju privatnost i da organizuje vreme i život kako sama želi – ispričao je izvor za “Svet”.

 

Preporučeno