Rijaliti program „Zadruga“ se polako privodi kraju, a pitanje koje sada sve zanima jeste ko je taj ko je najviše osvojio pažnju publike, pa će tako sada da uspije da odnese pobjedu u ovom popularnom takmičenju u regionu. Svi imaju svoje favorite, ali ono u što većina vjeruje, da je upravo Luna Đogani ta koja ima najviše šansi za pobjedu u ovoj sezoni, kako je u prošloj bila jako blizu titule, ali ju je ipak Kija Kockar bacila u sjenu.

Ipak, još jedan od drugih glavnih favorita je i Aleksandra Subotić, koja je također u rijalitiju preživjela puno toga, pa nije nikakvo čudo ni što bi većina ljudi rado glasala za nju. Ipak, kao i uvijek, tu se pojave teorije zavjere, a ovih dana društvenim mrežama kruži priča o Aleksandrinom novom dečku, bogatom biznismenu koji je bio spreman da kupi glasove publike samo da bi njoj obezbijedio pobjedu u rijalitiju.

Navodno je Aleksandra toliko bila posvećena svom cilju, da je čak išla i na razne seanse i svojevrsne treninge koji su imali za cilj da joj pomognu kako da se ponaša kao prava pobjednica tokom cijele Zadruge, te kako da osvoji simpatije publike, što joj je očigledno pošlo za rukom, jer je i dalje u takmičenju.

Kao dokaz mnogi navodne Aleksandrine vještačke osmijehe, te činjenicu da se sve vrijeme ponaša kao prava dama, te da se ponaša po određenom modelu ponašanja, što uopšte nije prirodno za jednu ljudsku osobu. Rado bismo čuli i vaše mišljenje o ovome!

Preporučeno
Loading..