Maca Diskrecija važi za jednu od najkontraverznijih ličnosti u javnom prostoru Balkana. Naime, Diskrencija je popularna starleta i rijaliti zvijezda koja konstantno sklona da provocira svojim neumjesnim ponašanjem i promiskuitetom. Naime, nedavno je nastao opći haos kada je Maca pokazala flašu skupog pića a onda oplela i po sponzorušama. To je izazvalo lavinu komentara jer po nekim moralnim i etičkim principima ni sama Diskrecija nije ništa bolja.
Maca je rekla da sve one koje su se dovele do toga da oralno zadovoljavaju muškarce za flašu šampanjca su se same dovele do toga.

Pored togaa, Maca je izrekla još jednu stvar koja je izazvala reakcije. Naime, starleta je rekla da je s vremenom izgubila želju da se ostvari kao majka.
I na kraju Diskrecija je još više izazvala reakcije kada je objavila fotografiju ulja koje je kuila kako bi, kako je napisala, njegovala svoju “mačkicu”.

Ulje je bilo koja nepolarna hemijska supstanca koja je viskozna na sobnoj temperaturi i oboje je hidrofobna (i ne miješa se s vodom, doslovno “strahom od vode”) i lipofilnim (miješa se s drugim uljima, doslovno “voli masnoće”). Ulja imaju visok sadržaj ugljika i vodika i obično su zapaljiva i površinski aktivna.

Opšta definicija nafte uključuje klase hemijskih jedinjenja koja mogu biti inače nepovezana u strukturi, svojstvima i upotrebama. Ulja mogu biti životinjskog, biljnog ili petrohemijskog porijekla i mogu biti hlapljiva ili ne hlapljiva. Koriste se za hranu (npr. Maslinovo ulje), gorivo (npr. Loživo ulje), medicinske svrhe (npr. Mineralno ulje), podmazivanje (npr. Motorno ulje), i proizvodnju mnogih vrsta boja, plastike i drugih materijala . Posebno pripremljena ulja koriste se u nekim religijskim obredima i ritualima kao sredstva za pročišćavanje.

Preporučeno
Loading..