Poznata pjevačica Mina Kostić je nedavno javno govorila o teškoj finansijskoj situaciji u kojoj se našla, s onzirom da već neko vrijeme ne radi, kao ni svi ostali estradnjaci.

Ovog puta ona je priznala da više nema telefona, zbog toga što su joj isključili. Mina je primila pomoć od države u iznosu od 90 hiljada dinara, a nedavno je kazala d joj je to bilo dovoljno kako bi pokrila samo osnovne troškove, dok prije toga nije imala ni da plati bilo kakve račune.

– Kada ne radim i nemam primanja, a moram da plaćam račune, ne mogu da se ne brinem, što je normalno, od čega ću da živim. Samo mi je infostan sedam hiljada dinara. Ja nemam odakle da plaćam sve račune koje mi pristižu. Ovo mi se prvi put dešava u životu, bre, da ostanem bez para, bez i jednog dinara. Ja jesam kao samostalni umjetnik dobila od države pomoć za tri mjeseca, ali, ljudi, pa šta je to 90 hiljada dinara – izjavila je pjevačica nedavno u intervjuu za Star, tako prenose mediji.

Mina je nakon toga otkrila da ni o čemu nije informisana zbog toga što su joj sada isključili i telefon.

– Nemam pojma o čemu se radi sada, isključili su mi telefon, tako da ništa ne znam. Treba da idem da platim, tako da nisam mogla ništa da ispratim, ne znam kakva je istuacija. Sad sam došla kod veterinara, cijeli dan imam obaveze, dijete, škola, sve – rekla je Mina za “24sedam”.

Preporučeno