Danas svaka žena na svijetu nosi grudnjak, vjerujemo da niste sreli ni jednu koja ne nosi, iako svaka jedva čeka samo da ga skine čim dođe kući.

Danas ih ima raznih, bilo da je sa žicom ili ne, sa spužvom ili push upom, svaki ima svoju svrhu i svog kupca. Ali, ima nešto zajedničko što nervira svaku ženu ikada.

Ukoliko nosite grudnjake sa žicom, sigurno ste se nekad susrele sa frustrirajućom situacijom onda kada žica izviri iz grudnjaka. Iako neke dame često tu žicu odmah izvade, savjetuje se da se to ipak ne radi zbog toga što će grudnja vrlo brzo da izgubi svoj oblik.

Kako se ne biste povrijedile o žicu koja vam viri iz grudnjaka, savjerujemo vam da pokušate ovaj trik koji će vam itekako pomoći. Naime, od velike pomoći će vam biti, vjerovale ili ne, dnevni uložak.

Dnevni uložak je jako dobar, zbog svoje samoljepljivosti, pa je odličan saradnik u ovom problemu, a dovoljno je samo da odrežete jedan mali dio. U potpunosti će prekriti mjesto na kojem žica viri, a vi nećete imati osjećaj nelagode.

Dakle, uzmite dnevni uložak i samo jedan mali dio odrežite i zalijepite na mjesto gdje vam je žica izašla.

U nastavku možete pogledati kako još možete riješiti ovaj problem, koji pogađa veliki broj žena:

Više nećete morati da kupujete grudnjake tako stalno, zbog toga što vam se poslije ovog trika neće kvariti oblik grudnjaka, tako da ćete uštediti dosta novca, a i strpljenja, jer je ovo zaista nešto što izluđuje svaku ženu.

Preporučeno