Ono što je postala naša svakodnevnica jeste činjenica da sve više pjevača i pjevačica sa naše javne scene odluči da promijeni nešto u vezi svog ličnog opisa, a plastična hirurgija uopšte više nije neka taboo tema kao što je to slučaj bio prije nekoliko godina. Kako god, zahvaljujući fotografijama i društvenim mrežama, danas je lako zaključiti koje su to pjevačice na sebi nešto mijenjale, a koje pak i nisu, bez obzira na to šta one da tvrde.

Ono što je zabrinjavajuće što neke od njih previše forsiraju te sve estetske zahvate i operacije, pa osim što promijene u potpunosti svoj lični opis, isto tako postignu suprotan efekat od željenog, pa poslije svih tih silnih operacija kojima su željeli da izgledaju što bolje moguće kako bi postali popularniji na domaćoj estradnoj sceni, unište svoj izgled.

U našem današnjem članku vam donosimo kako su to pjevačica Jana i pjevač Šako Polumenta promijenili svoj izgled u toku proteklih godina, a najbolji dokaz će da vam bude jedna njihova stara slika koja je u posljednjih nekoliko dana počela da kruži društvenim mrežama. Evo o čemu se tu radi.

Svi su primjetili kako je Janino poprsje ovih dana bilo mnogo bujnije nego u prošlosti, kada joj skoro pa nije trebao ni grudnjak. Isto tako su svi mogli da vide na ovim slikama da je Šako u prošlosti imao mnogo veći nos nego što je to danas slučaj. Šta vi mislite, da li su napravili dobre izmjene kada je u pitanju njihov izgled?

Preporučeno
Loading..