Često na društvenim mrežama imamo priliku da čitamo o nekim zaista nevjerovatnim životnim pričama, a upravo u našem današnjem članku vam donosimo jednu takvu koja će rijetko koga moći da ostavi ravnodušnim. Naime, jedan mladić je podijelio priču koja se tiče njegovog oca, koji ga je ostavio samog sa njegovom majkom kada je njemu bilo samo osam godina. Naime, živjeli su naizgled idiličnim životom sve dok njegova majka nije dobila paralizu, te ostala nepokretna.

Nakon što su njih dvoje bili sami, sve vrijeme je bio uz nju i pazio je onoliko koliko je umio da to čini. Nakon šest mjeseci, jedne noći je čuo kako ga doziva, a prije nego je izdahnula, rekla mu je da ga voli po posljednji put. Ubrzo je preminula. On je završio u domu za nezbrinutu djecu, a njegov otac ga više nikad nije posjetio, iako je sigurno čuo od prijatelja i komšija šta se desilo.

Taj mladić, kojem se sada 19 godina, radi na aerodromu, te je siguran da bi njegova majka bila ponosna da ga vidi gdje je dogurao u životu, te šta je sve preživio, i to potpuno sam, bez ičije pomoći. Priznao je da su ga njene posljednje riječi ponekad jedine održavale na životu, ali sada živi lagodno.

Sretan je, iako mu majka nedostaje, ali je uvjeren da ona nikada nije prestala da pazi na njega, a svake noći joj na njeno „volim te“ odgovara sa „i ja tebe“, te je potpuno siguran da ona može da ga čuje.