Ovih dana cesto ljudi na drustvenim mrezama imaju obicaj da se ispovijede I da ispricaju svoje cijele zivotne price, a mnogi se slazu da na taj nacin osjete ogromno olaksanje, kako to nikad ne bi mogli da urade uzivo, a posebno ne sa osobama koje ih poznaju I koje srecu svakodnevno u svom zivotu. Kako god, ovih dana vam donosimo pricu jedne nevjeste, koja vec dvije godine prozivljava pakao.

Vec prvo jutro nakon sto se ona udala za njenog sina, njena svekrva ju je osamarila, kako bi joj odmah pokazala ko je glavni u kuci. Tad je nevjesta imala samo 19 godina, pa nije znala ni kako da reaguje, a na kraju o tome nista nije rekla ni svom muzu. Prozivljavala je pakao jer njen suprug nikad nije stao na njenu stranu, uvijek je bio na strani svoje majke, a onda je dotakla dno.

Prespavala je jednu noc kod svojih roditelja, da bi je ujutru muz na ulaznim vratima osamario I optuzio je da ga vara. Iako je bila trudna vec sesti mjesec, ostavio ju je na hodniku, a tek navecer ju je ponovo pozvao da udje u stan. Ona ga je na kraju opet branila I tvrdi da je to uradio jer mu je majka napunila glavu.

Kako god, brine se za svoju buducnost jer je svjesna da se stvari nece promijeniti sve dok se ne odsele. Sto se tice misljenja drugih ljudi, oni su joj odmah savjetovali da bjezi glavom bez obzira sto prije moze. Sta vi mislite o svemu tome?

Preporučeno
Loading..