Većina pripadnica ženskog spola se slaže oko toga da je kupovina grudnjaka izuzetno stresno iskustvo, posebno ako imati grudi veće od prosječnih što znači da postanete poprilično nervozni svaki put kad pokušavate da pronađete odgovarajući novi grudnjak. Kako god, ukoliko ste dosad mislili da je to najgora stvar koja vam se može desiti dok tražite nešto za sebe, u našem današnjem članku vam donosimo priču koja će vam dokazati da su se ljudima dešavale i gore stvari.

Naime, jedna djevojka je podijelila ono što joj se dogodilo u Primarku. Ona je našla jedan grudnjak koji joj se izuzetno dopao, ali kada je otišla na kasu da ga kupi, primjetili su da na njemu nije bilo koda ni etikete. Kako god, pronašli su odgovornu osobu za tu radnju koja im je otkrila da to uopšte nije bio grudnjak iz njihove radnje, nego da je neko ukrao pravi grudnjak, a svoj ostavio na vješalici.

Ono što je najgore od svega jeste što je ova djevojka probala taj isti grudnjak, a nema pojma ni ko ga je nosio prije nje, ni koliko puta prije nego što je došao u njene ruke. Ne sumnjamo da je to izuzetno neprijatan osjećaj i da bi se rijetko ko volio da nađe na njenom mjestu.

Kako god, pitanje koje su se svi pitali jeste kako niko nije primjetio da je grudnjak zamijenjen, te zašto se nikakav alarm nije oglasio. Šta vi mislite o cijeloj ovoj situaciji, te kako biste se vi osjećali da ste bili na mjestu ove djevojke?

Preporučeno
Loading..