Jedna od najpopularnijih pjevačica Zbezda Granda je zasigurno Rada Manojlović.

Prije, kako i sami znamo, živjela je jako skromno, da ne kažemo siromašno, a obećala je da će od novca kojeg dobije preko slave ocu napraviti kuću i tako je i bilo, sada ona ima kuću na dva sprata.

Iako još nije kupila svoj stan u Beogadu Rada Manojlović je novac uložila u izgradnju kuće u svom rodnom Četrežu. Još prošle godine naša ekipa je posjetila tamo Radu, te smo vidjeli kako se spremala pjevačica za Božićne praznike. Gledajući po prostoriji primjetili smo i šolju koju je ona dobila od svojih fanova, a na kojoj su ona, sestra, brat i otac.

– Mnogo mi je draga jer je od mojih fanova, zato sam je ostavila ovdje, tu joj je i mjesto da je svi vide. Iskreno, nisam neki detaljista, čak u Beogradu imam samo parfeme, nakit, satove koji mi upotpune enterijer. Ovdje mi ništa ne treba, čak ni stvari znog toga što sam svoj na svome – priznala je tada Rada i prisjetila se kako je izgledao momenat kada se odselila u veliki grad.

– Navikla sam da se snađem, odmalena me tata tako učio i u ovom poslu je bilo teško da se probiješ ali sam uspjela. Ne samo na estradi nego i pjevanje po okolnim svadbama. Kao i u svakom poslu, kada ti kao mlad i nov treba da upadneš u neke razgrađene šeme i da se dokažeš, nije nimalo lako. Moraš da vjeruješ u sebe i da imaš kvalitet – objasnila je tada Rada, kojoj se iza kuće nalazi prostorija za živinu, ali i za svinje.

Preporučeno