Praznični dani su definitivno vrijeme kada širimo ljubav, pa vam iz tog razloga predstavljamo jedan zanimljiv test.

Potrebno je da izaberete jednu jelku koja vam se sviđa i saznajte kada vas i kakva to ljubav očekuje.

Jelka broj 1:
Jelku broj jedan očino biraju ljudo koji su divni, emotivni i željni ljubavi. E pa, praznici su pravo vrijeme kada ćete da upoznate svoju srodnu dušu. Naravno, odabir ove jelke se samo razlike od drugih po mjestu na kojem ćete je sresti zapravo. Vašu ljubav, odnosno srodnu dušu, srest ćete upravo na proslavi Nove godine. Velika sreća će da vas zadesi s osobom koja dolazi u vaš život.

Jelka broj 2:
Ukoliko ste odabrali jelku pod brojem dva, znači da ste jako samouvjerena i iskrena osoba. Vi ne volite laži, ne volite lažna obećanja a ni ljude koji nešto muljaju. Zbog ove osobine jako teško birate partnere, a još teže ih puštate u svoje srce. Oko sebe ste sagradili velike zidine, i ne dozvoljavate nikome da vam ikada priđe, bojeći se da će vam neko opet slomiti srce. Nemojte da se brinete, ne bi trebalo toliko da se gledate na prošlost, zbog toga što vam ona ne dozvoljava da nađete sreću u svojoj budućnosti. Otvorite vrata svog srca i pustite bar mogućnost da ljubav pokuca na njih i pruži vam jedan dijelić sreće.

Vašu ljubav srest ćete na nekom mjestu gdje se mozak hrani, a to može da bude bilioteka ili sastanak inteligentnih ljudi, manifestacije, diskusije…

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

 

Preporučeno