Da li ste ikada čuli za pojamm “Haptika” ?

Naime, to je vrsta neverbalne komunikacija kroz dodir, koja se proučava od strane socijalnih psihologa. Stručnjaci tvrde da se o paru može mnogo toga reći vrlo jednostavno, i to samo gledanjem na koji način se ponašaju jedno prema drugom, kada se zajedno. na vama je da prema ovim slikama izaberete koji vam je par najinteresantniji.

Par 1. U ovoj vezi je žena ponosna na svog partnera. nezavisna je i ne zanima je šta drugi imaju da kažu. S druge strane, muškarac cijeni zajednicu i prema toma želi da unaprijedi njihov odnos. moto ovog para je otvorenost.

 

Par 2: “Iza uspješnog muškarca stoji uspješna žena”. ovo bi bila rečenicakoja bi u potpunosti mogla da opiše ovu vezu. U ovom slučaju žena obraća dosta više pažnje na bitne stvari, jer pomaže da se on skoncentriše da one stvari koje su jako bitne i uz njenu podršku će zajedno daleko da doguraju.

Par 3:

U ovoj vezi, muškarac vodi glavnu riječ. On je najodgovorniji, ali žena je smirena i mudra kako bi mogla da izbalansira njegov kratak fitilj. U ovoj vezi važi moto: Ona drži ravnotežu.

Par 4: Zagrljaj i intimnost nam mogu pokazati koliko zapravo muškarac može i želi da zaštiti svoju ženu. Vašem poštovanju i povjerenju se svi dive, i to je zapravo ona stvar koja drži vašu vašu vezu na okupu.

Par 5:

Konstantno podržavate jedno drugo i živite skladno u harmoniji. Uživate u baš svakom zajedničkom trenutku, a vaša ljubav je za poštovanje.

Preporučeno