Milojko Božić i njegova partnerica Milijana Bogdanović ne prestaju da privlače pažnju gdje god da se pojave, a posebno su postali aktuelni nakon svadbe koja je održana u septembru. Sada su se već vratili i sa medenog mjeseca koji su proveli u Grčkoj, a inače bračno putovanje su dobili na poklon od produkcije rijalitija „Parovi“ u kojem su njih dvoje učestvovali u prošloj sezoni.

Naime, nakon što su se vratili, odmah su došli u „Parove“ kako bi sa svima podijelili kako su se proveli na svom bračnom putovanju. Milijana je bila oduševljena oko toga što ih je i vrijeme odlično poslužilo, pa su se i kupali i sve. Ono što je sve iznenadilo jeste što je otkrila da su bili izbačeni iz jednog hotela, a onda su se smjestili u drugi koji se na kraju ispostavio još bolji od onog u kojem su prvobitno trebali da budu smješteni.

Milijana je otkrila da su ih zbog razlike u godinama itekako čudno znali gledati i u Grčkoj, ali niko ih tamo nije prepoznao, pa tako da nije bilo ni ljudi koji bi ih proganjali kako bi se slikali s njima i slično. Milijana je priznala da joj je sada potreban odmor od svega što je sada već iza njih, te da su joj u međuvremenu hakovali i Instagram.

Ona se pretjerano ne brine zbog društvenih mreža, te je svjesna da joj sada više nego išta treba da se malo opusti i da ponovo razmišlja o sebi i svom miru.

Preporučeno
Loading..