Činjenica je da su rijaliti programi u našem regionu i više nego popularni, te je pomalo i zabrinjavajuće što je publika sačinjena od svih generacija. Jedan od najpopularnijih ovakvih programa je u svakom slučaju i rijaliti program „Zadruga“, koji kraju privodi još jednu itekako uspješnu sezonu, a gledanost je u svakom trenutku mogla da potvrdi ovu tvrdnju. Kako god, počeo je najzanimljiviji period svakog rijalitija, a finale ove sezone će se održati za samo nekoliko dana.

Jedna od učesnica koju nažalost nećemo gledati u finalu je svima poznata Eleonora, koja je imala „nesreću“ da bude izbačena iz Zadruga samo tri dana prije finala. Kada se našla u studiju, odmah je zaokupila pažnju svih prisutnih novinara, koji su za nju imala brojna pitanja. Često se, tokom njenog boravka na imanju u Šimanovcima komentarisao njen odnos sa popularnim pjevačem, Slobom Radanovićem, a sada su novinari imali jedan zanimljiv zahtjev za Noru.

Naime, kada je ona napustila rijaliti, oni su je upitali da li nakon nekoliko mjeseci koje je provela u rijalitiju smije da pokaže kakve je ona poruke razmjenjivala sa Slobom Radanovićem, a na iznenađenje i novinara, ali i publike, sasvim sigurno, Nora je pristala na to i pokazala svoju prepisku sa Radanovićem.

Kako je to sve izgledalo u tom trenutku, te šta su njih dvoje sve pisali, možete da pogledate u video prilogu koji vam donosimo ispod, a ako ste ovo propustili, onda ćete sigurno biti zaintrigirani, toliko vam možemo garantovati. Evo o čemu se tu zapravo radi, te kakve su poruke u pitanju.

Preporučeno
Loading..