Fudbalski svijet je bio itekako potresen u subote popodne nakon što je Siniša Mihajlović na konferenciji za medije otkrio da ima leukemiju, te da mora što prije da se podvrgne liječenju. Ipak, to jutro je na naslovnoj strani poznatog lista „Korijere delo Sport“ pojavio naslov „Izdrži Siniša“, a u tekstu je urednik Ivan Zazaroni, koji je inače dosad bio veliki prijatelj Mihajlovića, otkrio da će trener Bolonje taj dan da završi svoju karijeru i da objavi da je bolestan.

Taj tekst je itekako pogodio i Mihajlovića, kako je on želio da bude taj koji će javnost obavijestiti o tome šta mu se dešava. Ipak, rekao je da je Zazaroni zahvaljujući tome što nije želio da poštuje njegovu privatnost uspio da proda dvije stotine komada novina više nego što bi inače, ali i da je uništio jedno prijateljstvo koje je trajalo dvije decenije, a koje je njemu tako malo značilo očigledno.

Naime, odmah su se oglasili i iz njegovog kluba, pa je tako sportski direktor Bolonje Valter Sabatini obavijestio sve da on ostaje trener Bolonje, jer se ništa neće promijeniti. Tvrdi da zna da se ništa neće dogoditi, kako je Siniša jedan od onih koji mogu da prebrode sve prepreke koje život stavi pred njih.

Svi ljubitelji nogometa iz našeg regiona su odmah Siniši uputili svoje želje da ozdravi, te mu poručili da se drži, te da znaju da će bez obzira na sve on da ostane jedan od najjačih trenera koje poznaju. Šta vi inače mislite o Siniši, koji su vaši stavovi kada je on u pitanju?

Preporučeno
Loading..