Čak i nakon što je završena još jedna sezona poznatog rijaliti programa Zadruga, i dalje su učesnici ovih emisija jako popularni u našem svijetu showbizza, pa nije nikakvo veliko iznenađenje što se o njima jako često i piše u domaćim medijima. Nakon posljednje sezone, u kojoj je pobjedu odnijela mlada blogerka Luna Đogani, jedan par je postao jako aktuelan, a riječ je o Ani Korać i Davidu Dragojeviću.

Iako su svi mislili da njihova veza neće tako dugo potrajati, dokazali su im da su bili u krivu, te su njih dvoje i dalje zajedno, a može se reći da u svakom slučaju uživaju u svojoj vezi jer zaista puno vremena provode praveći društvo jedno drugome, a to se najbolje primjeti po tome što kad god jedno od njih gostuje u nekoj emisiji, što se i drugo iznenada pojavi u blizini.

Nedavno su se pojavile informacije da Ana i David navodno očekuju i bebu, ali se nijedno od njih nije oglašavalo po pitanju tih glasina. Pretpostavljalo se da je riječ o netačnim navodima sve do fotografije koju je Ana nedavno podijelila na svom storyju, a gdje je u opisu stojalo da u kupovini stvarčica za bebu.

Naravno, postoji mogućnost da je riječ o poklonu za neku drugu porodicu ili za neke prijatelje, ali opet, možda su te glasine ipak tačne, te su se Ana i David odlučili da žele da osnuju porodicu zajedno. Šta vi mislite o tome, koja verzija od ove dvije je tačna? Pišite nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka.

Preporučeno
Loading..