Jedna od najpoznatijih pjevačica u našem regionu je Jelena Karleuša, a činjenica je da njen brak sa domaćim fudbalerom, Duškom Tošićem uvijek privlači veliku pažnju svih u regionu. Mnogi su smatrali da su male šanse da će fudbaler i pjevačica opstati uopšte nakon skandala koji se dogodio na početku ove godine sa Ognjenom Vranješom, ali čini se da se sreća vratila u dom Tošić-Karleuša, te da ponovo uživaju zajedno.

Ovih dana je, nakon odmora u Antaliji, Karleuša odlučila da odvede svoje djevojčice, Niku i Atinu kod tate u Kinu. Svi su uživali u porodičnim druženjima, a ovom prilikom su odlučili da svi zajedno posjete salon automobila koji se inače nalazi u Gvangžuu. Za oko im je odmah zapao električni auto, „Tesla X“, a nakon što je Tošić vidio koliko je baš ovaj automobil oduševio njegove djevojčice, odlučio je da počasti Jelenu sa njim.

Ono što je najfascinantnije za njih bilo jesu takozvana „galebova krila“, odnosno vrata koja se otvaraju uvis, a Jelena je bila ta koja je insistirala da automobil bude u bijeloj boji. Također, auto je plaćen čak 140 hiljada eura, ali ipak, to je za ovakvu jednu porodicu prava sitnica.

Svi su mislili da će nakon svega Duško i Jelena jedva čekati da potpišu papire za razvod braka, ali oni su pravi dokaz da se borba za porodicu ipak isplati, te da se sve može kad se hoće. Šta vi mislite o ovom paru, da li oni trebaju da posluže drugima kao primjer jednog para koji zna kako da se bori?

Preporučeno
Loading..