Prva dama Sjedinjenih Američkih Država, Melania Trump je u svakom slučaju jedna od najpoznatijih žena na cijelom svijetu, pa samim tim nije nikakvo veliko čudo što ona privlači pažnju gdje god da se pojavi. Tako je bilo i na godišnjoj proslavi Dana nezavisnosti koja se održavala u Vašingtonu, gdje su organizovane razne muzičke svečanosti, vojni defilei, te vatromet, a sve u čast državnog praznika. Kako god, Melania je ta koja je uspjela da privuče pažnju prisutnih.

Razlog tome je bila njena odjevna kombinacija koju je izabrala za ovu priliku, a koja je uspjela da joj prikupi brojne kritike, posebno na društvenim mrežama. Naime, ona je izabrala jednu bijelu haljinu, koja je na sebi imala prugaste detalje, a iako se vrijednost haljine procjenjuje na nekih 1.200 dolara, to ne znači da je ona ujedno i moderna ili da je nešto što se drugima svidjelo.

Na društvenim mrežama su je neki uporedili i sa tradicionalnom ruskom nošnjom, zbog tih trakastih detalja, a drugi su pak prokomentarisali da je bolje da je Melania sačuvala ovu kombinaciju za neku svečanost otvaranja Olimpijskih igara.

Kako god, bilo je zaista i onih kojima se dopala ova haljina, pa su branili suprugu američkog predsjednika Donalda Trumpa, te su naglasili da ona ne vrijedi bez razloga za jednu od najbolje odjevenih žena na cijelom svijetu, te da je i ova haljina imala neke svoje prednosti kojih je ona bila svjesna. Rado bismo čuli i šta vi mislite o ovoj cijeloj situaciji, pa nam pišite u komentarima ispod našeg današnjeg članka.

Preporučeno
Loading..