Luna Đogani je jedna od ubjedljivo najpopularnijih rijaliti učesnica svih vremena, a svima je poznato da je osim simpatija Slobe Radanović i Marka Miljkovića, mlada blogerka uspjela da zavede još neke muškarce. Mnogi nisu ostali ravnodušni na Lunu, a među njima su bili i Toma Panić i Lazar Jeremić, ali se jedan muškarac posebno isticao, kako je i Đoganijeva prema njemu osjećala neke simpatije, pa joj je teško palo kada je on morao da napusti rijaliti.

Riječ je o Nemanji Tošiću koji je Luni javno izjavljivao ljubav, a bili su zaista nerazdvojni u rijalitiju, te je ona jako teško podnijela kada je ostala bez njega. Nakon što je izašao iz rijalitija, u Beogradu su se pojavili neki bilbordi preko kojih je neko odlučio da Luni izjavi ljubav, a mnogi su sa svakim razlogom vjerovali da upravo Nemanja stoji iza toga. Ipak, sve se to promijenilo u posljednje vrijeme i čini se da je Nemanja u potpunosti zaboravio na Lunu.

Više je uopšte ni ne spominje, a izgleda da mu je sada došlo dosta i javnog i virtuelnog života pa je odlučio da zamoli sve svoje fanove da ga više ne pominju i da mu dopuste da uživa u miru i sreći koju je pronašao.

U nastavku možete da pročitate cijelu njegovu poruku koju je imao za svoje fanove, a koja je većinu uhvatila nespremnim, iako je bilo očigledno da Nemanja u posljednjih nekoliko više nije bio tako zainteresiran da bude dio svijeta showbizza kako je to ranije želio i pokazivao.

Preporučeno
Loading..