U proteklih nekoliko mjeseci, Emina Jahović je uspjela da svojim ljubavnim životom privuče veliku pažnju javnosti, a njenu ljubavnu priču sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom su svi komentarisali. Dugo vremena su se njih dvoje krili od javnosti, da bi potom ipak priznali da jesu zajedno, te tek kada su se svi navikli da ih stalno viđaju u javnosti, pojavile su se informacije da su ipak odlučili da okončaju svoju vezu i da krenu razdvojenim putevima.

Naime, kako prenose brojni izvori, navodno je Emina bila ta koja nije željela nikakve ozbiljne veze i obaveze u tom trenutku, kako se nedavno razvela od dugogodišnjeg supruga Mustafe Sandala, a Sadetin pak nije bio zainteresiran za bilo kakvu neformalnu vezu. Jedno vrijeme je vladao muk po pitanju te teme, a kada je nedavno Emina objavila jednu fotografiju na kojoj pozira u vjenčanici, svi su ostali bez daha.

Emina je na svoje naloge na društvenim mrežama objavila jednu fotografiju na kojoj se vidi kako joj savršeno pristaje jedna izuzetno elegantna i prije svega moderna vjenčanica, a povrh svega je u ruci držala i bidermajer. Komentari su dolazili sa svih strana, a njeni fanovi se pitaju da li se ipak pjevačica na kraju predomislila u vezi Sarana.

Bilo je i onih koji smatraju da je ovo samo dio sa nekog snimanja ili modne revije, te da je Emina željela da krije da ima nešto sa Sadetinom, da sigurno ne bi u ovom trenutku objavljivala ovakve slike da ih svi vide. Rado bismo čuli i vaše mišljenje o ovome.

Preporučeno
Loading..