Činjenica je da svi danas živimo u vremenu kada pomoću interneta možemo da na brojne načine izmijenimo odjeću koju nosimo i stil koji imamo, a možete to učiniti na način tako da nosite nešto potpuno jedinstveno i unikatno, te da po tome budete prepoznatljivi. Kako god, u našem današnjem članku vam otkrivamo od čega biste trebali da bježite i šta ne trebate nositi.

Svi mi imamo neke komade odjeće koji su nam izuzetno dragi i udobni, ali kada već primjetite da je nakon bezbroj pranja, boja te odjeće počela da blijedi, vrijeme je da pronađete zamjenu za svoje omiljene odjevne predmete. Kako god, ne trebate nositi ni odjeću koja nije savršeno bijele boje, a možete probati da uklonite mrlje i fleke sa kombinacijom soda bikarbone i limuna.

Mnoge žene su veliki ljubitelji šalvara, posebno u ovim ljetnim danima, a ako isto to važi i za vas, onda biste trebale da imate na umu da ih nikad ne biste trebale nositi sa potpeticama, nego uvijek sa nekom sportskom odjećom.

Koliko god da volite da privlačite pažnju na sebe upadljivim nakitom i šminkom, ako pretjerate sa tim detaljima, mogle biste da postignete potpuno suprotan efekat od željenog i da izgledate krajnje neprivlačno. Uvijek trebate da imate neku mjeru, posebno kada se spremate za neke svečanije i elegantnije prilike, jer više ne mora u ovom slučaju da znači ujedno i bolje, nego upravo suprotno. Rado bismo čuli i ako vi imate neki svoj trik koji praktikujete i koji može da učini nečiji izgled ljepšim.

Preporučeno
Loading..