Ovih dana se u regionu itekako pisalo o pobjedi košarkaške reprezentacije Srbije nad izabranicima u selekciji Sjedinjenih Američkih Država, a u pitanju je borba za plasman od petog do osmog mjesta na Svjetskom prvenstvu koje se inače održava u Kini. Ipak, poraz „dream teama“ od Srbije, te generalno debakl koji je ova selekcija doživjela ove godine na Svjetskom prvenstvu nije ostao nezapaženo, pa su tako svi na društvenim mrežama i pisali o tome.

Što se tiče Amerikanaca, oni su inače poznati po tome kako vole sve da komentarišu na društvenim mrežama, a ono što je sve iznenadilo jeste što su se pojavili i brojni uvredljivi komentari koji su imali za cilj da ublaže bol koji su doživjeli svi navijači Sjedinjenih Američkih Država. Tako su osvanuli i komentari koji su se pitali da li uopšte ima hrane u Srbiji i slično.

Dalje su se korisnici pitali kada je to uopšte uveden internet u Srbiji, kako ih je to sve uhvatilo nespremnim, bili su sarkastični.

Kako god, bilo je i onih koji su odlučili da se prije svega dobro našale ovom prilikom, pa su komentarisali da bi po kazni reprezentaciju Srbije trebalo poslati da plivaju nazad kući ili da barem sljedeći put Amerika pošalje svoju žensku reprentaciju da se bori s njima. Šta vi mislite o svim ovim komentarima, da li su vas nasmijali ili baš i ne?