Prije nekoliko dana dogodila se tragedija koja je potresla cijeli region, kada je samo nekoliko sati nakon svog vjenčanja, Marko Anđelić tragično stradao u saobraćajnoj nesreći.

Naime, nakon proslave njihovog najljepšeg dana u životu za koji nisu mogli ni da naslute da će se pretvoriti u užasnu uspomenu, Marko i njegova supruga Marija morali su se razdvojiti, kako bi on odvezao neke goste njihovim kućama nakon slavlja. Nažalost, iz zasad nepoznatih razloga, Marko je izgubio kontrolu nad vozilom, izletio je s puta i udario u podzidu. Nije preživio zadobijene ozljede.

U nesreći su bile ozlijeđene još dvije osobe, koje se i dalje nalaze u bolnici, a sve se ovo dogodilo u naselju Mokri Dolovi koje se inače nalazi u blizini Trebinja. Marko, koji je inače živio i radio u Beogradu odlučio je da se na vječnu ljubav zakune svojoj partnerici u svom rodnom mjestu, u Trebinju, ne znajući da će tako brzo morati da je napusti.

Bez ikakve sumnje je da je mladenka slomljena, a nedavno je na svojim društvenim mrežama objavila post uz objavu posmrtnice, te je u opisu uputila posljednji pozdrav svom najvoljenijem suprugu, sa kojim nije uspjela da provede ni približno dovoljno vremena koliko se nadala da će imati zajedno.

Cijeli region je bio u suzama zbog ove priče, jer je ovo nešto na što zaista ne možete ostati ravnodušni. Ipak, neka ovo bude pouka svima nama da iskoristimo svaki dan koji imamo, jer nikad ne znamo kada će to biti naš posljednji da ga provedemo s nekim.

Preporučeno
Loading..