Nova pobjednica u drugoj sezoni rijalitija Zadruga je Luna Đogani, a iako to nije bilo tako neočekivano, činjenica je da je velikom broju ljudi to teško palo, kako je Luna imala skoro jednak broj onih koji je nisu podnosili kao i onih koji su je smatrali simpatičnom. Saška Karan, koja je jedna od bivših cimerki ne krije netrpeljivost prema blogerki, a nedavno je prokomentarisala i glasine da će se Luna početi da bavi pjevanjem.

Naime, Saška je otvoreno priznala da zbog toga želi da povrati, kako joj je muka od činjenica da djevojke kao što je Luna, koje se uglavnom proslave sa svojim ljubavnim avanturama i vezama u kojima stalno mijenaju momke, na kraju pronađu zanimanje u muzici, koja bi trebala da predstavlja jednu od najljepših umjetnosti, a ne prihvatilište za odbačene bogataše.

Direktna i uvijek otvorena Saška se dotakla i skandala sa Mikijem Đuričićem, o kojem je pisao cijeli region, nakon što je on prvo ošamario Suzanu Perović, a onda i štakama napao Nadeždu Biljić, da bi poslije toga ga produkcija morala da diskvalifikuje, a čak je reagovala i policija koja je Mikija osudila na godinu dana kućnog pritvora, a iz kuće može biti odsutan samo sat vremena dnevno.

Ipak, Saška smatra da da je ona bila na njihovom mjestu, da bi mu ona u svakom slučaju vratila i da mu ne bi ostala dužna, ali da su u svakom slučaju i njih dvije bile krive za sve što što se izdogađalo. Šta vi mislite o svemu tome, da li se slažete?

Preporučeno
Loading..