Poznata pjevačica Tina Ivanović je prije par mjeseci priznala da je sada izvadila silikone iz grudi te da više nikad u životu neće pribjegavati estetskim operacijama.

“Estetske intervencije na mom tijelu više ne. Bila sam onda mlada i luda, sad sam samo luda (kazala je kroz smijeh). Moram da kažem da nemam više implante, sad sam u potpunosti prirodna. Puno je ljepše kad si prirodan…prirodni nokti, prirodna kosa, prirodne grudi… baš sve prirodno”, izjavila je atraktivna Tina prije par mjeseci u emisiji “Grand news”.

Iako su svi do sada navikli na to da skoro svaka estradna ličnost ima plastiku u svom tijelu, odnosno da naprave određene korekcije, bilo da su to usne, grudi ili bilo koji drugi dio tijela, rijetke su situacije kada se estradne ličnosti odluče na prirodu, te sve implatante koje su imale izvade. Obično se samo nastavi sa time i to zna biti u velikoj mjeri kada dođu do skoro potpunog uništenja njihovog tijela ili lica, zbg toga što ipak previše hirurgije i hemije nije zdravo, priroda je ipak priroda.

Ovom odlukom Tina Ivanović je iznenadila veliki broj gledalaca u emisiji a i svoje fanove.

Sada je ona odlučila da se pohvali jednom vrelom fotografijom u kupaćem kostimu koju je podijelila na društvenoj mreži Instagram, a svima je istog trenutka pogled privukao njen dekolte, koji i kao prirodan izgleda zaista pristojno. Na ovu fotografiju komentari su samo pljuštali, ni jednog trenutka nisu izostale pohvale na njen novi izgled.

Preporučeno