David Houdek koji je sin pjevača Jacquesa, krenuo je u prvi razred osnovne škole, a čini se da bi on radije ostao kod kuće.

Ovaj pjevač je jučer na Facebooku sa svojim fanovima podijelio jednu jako simpatičnu anegdotu u kojoj je opisao kako njegov sin pokušva izbjeći odlazak u školu.

– Kaj se napravi kad ti tvoj klinac veli da on danas NE ŽELI IĆI U ŠKOLU? Napominjem da se radi o PRVAČIĆU, koji je u ponedjeljak tek krenuo u školu. Upravo drami da ga “boli grlo”, a Brigita ga je malo prije uhvatila kak si u kupatilu fenom zagrijava čelo!?!?!?! Dakle… Šokirani smo, otkud ovo, kak? Pa takve ideje da mu sa sedam godina padaju na pamet??? Znali smo mi da je on prava “mustra”… ali ipak… Ovo je neki potpuno novi nivo huliganstva in the making… Bože ti nam pomozi! A kakva su vaša iskustva sa prvim “školskim radostima? Pišite nam tips and tricks pliz – napisao je Jacques koji je odmah dobio gotovo dvije hiljade lajkova i veliki broj komentara pratitelja.

– Nećak od 6 godina drugi dan škole je rekao da ne mora ići svaki dan u školu zbog toga što on s njima nije potpisao nikakav ugovor, napisala je jedna prjateljica, a druga je dodala kako joj je sin morao u bolnicu.

– Moj je u prvom razredu stavio školsku gumicu i to u oba uha…. Morali u bolnicu na vađenje istih… Koji je razlog – da ne mora slušati učiteljicu iz engleskog zbog toga što je ne razumije kaj priča.

A osim duhovitih odgovora Jacques je i dobio savjete.

– Razgovarajte s djetetom otvoreno bez ikakvih predrasuda, pokažite mu da ste uz njega ako se bilo što događa i dati mu do znanja da se sve može riješiti, možda nije ništa a možda i jeste, djeca u školi znaju biti okrutna, netko bi rekao, ma nemoguće zbog toga što su ipak mali, ali zaista jesu – napisala je jedna od korisnica Facebooka.

Preporučeno