Poznata folk pjevačica Jana Todorović je jedva sebe natjerala da započne dijetu, iako se više puta javno žalila da kuburi sa viškom klograma.

Kad se ugojila 20 kilograma, shvatila je da je pretjerala, pa je zbog toga probušila kašiku i za tri mjeseca je skinula 14 kilograma.

“Hedonista sam i zaista volim da pojedem kvalitetnu i ukusnu hranu. Kad sam nedavno stala na vagu, stvarno sam se zaprepastila. Shvatila sam da moram nešto da uradim po tom pitanju. Nabacila sam čak 20 kilograma! U tom trenutku imala sam 82 kilograma, što je bilo i više nego previše – priča Jana i dodaje da ju je drugarica ubijedila da posjeti nutricionistu.

“Drugarici sam rekla da ne znam da li ću uspjeti da smršam, zbog toga što ne volim ograničenja. Ali prihvatila sam izazov i krenula sa jednom dijetom. Mnogo mi je teško palo da jedem samo kuhano, pa sam više puta htjela da batalim sve ovo! Međutim, izdržala sam, izbacila sam hljeb, slatkiše, začinjenu i prženu hranu, meso jedem u skroz malim količinama… A na tome sam ranije ustvari i živjela! Rezultate sam odmah počela da primjećujem, za tri mjeseca sam skinula čak 14 kilograma”, otkrila je.

Pjevačica sada ima 68 kilograma, međutim, neće se tu zaustaviti.

“Planiram još malo da smršam, jer bih voljela da imam 66 kilograma. Navikla sam se da jedem zdravo, ali nije bilo ni malo lako. Za doručak jedem jaja, žitarice ili neko voće. Ručak i večera mi se ne razlikuju mnogo zbog toga što je sve bazirano na kuvanoj hrani. Uglavnom jedem povrće sa bijelim mesom, nekada popijem čašu vina. Za užinu uzmem neku voćkicu koju imam u kući”, rekla je folkerka.

Preporučeno