Ovih dana je jedna od glavnih tema u regionu suđenje koje se odvija u vezi slučaja između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa. Ne sumnjamo da se svi i dalje sjećaju skandala koji se dogodio prije nekoliko mjeseci kada su se u javnosti pojavile određne fotografije na kojima je navodno bila pjevačica u eksplicitnom izdanju. Ona nije mogla da dopusti da to prođe nekažnjeno, taj pokušaj da se uništi njena reputacija i da se naškodi njenoj porodici, pa je pokrenula brojne prijave.

Ipak, Ognjen Vranješ, za kojeg mnogi kažu da je upravo on taj koji je objavio te Jelenine slike je odlučio da uzvrati tužbom pjevačici. On ju je optužio za uvrede koje mu je uputila preko svog naloga na društvenim mrežama, ali se danas nije pak pojavio na suđenju. Jelena je bila tu i iznijela je svoju kratku odbranu, koja će da se temelji oko tvrdnje da ona nije imala svoj profil, pa da samim tim ne može biti ni odgovorna za tu objavu na internetu i na društvenim mrežama.

Kako god, izgleda da Ognjen Vranješ uopšte nije toliko zabrinut oko svih tih događaja u posljednjih nekoliko dana, a u međuvremenu je na društvenoj mreži Instagram objavio jedan story kojim je svima pokazao da uživa u slobodnom vremenu sa prijateljima u jednom restoranu.

 

Sudeći po njegovom izrazu lica i po atmosferi koja se da naslutiti, on se uopšte ne brine oko toga šta ga čeka u narednih nekoliko mjeseci na sudu. Šta vi mislite o ovoj cijeloj situaciji u vezi njih dvoje?