Od početka ove godine, popularna estradna pjevačica Jelena Karlueša je u ratu sa domaćim medijima. Sve je to počelo kada su se u javnosti pojavile eksplicitne fotografije na kojima je navodno bila Jelena Karleuša, a za koje je ona tvrdila da su čista fotomontaža. Ipak, njene riječi nisu spriječile medije širom regiona da šire dalje te fotografije, što je u svakom slučaju uništilo njenu reputaciju. Navodno je te njene fotografije objavio njen dugogodišnji ljubavnik, Ognjen Vranješ.

Ipak, ubrzo poslije toga je Jelena podigla krivične prijave protiv svih tabloida koji su širili neistine o njoj, ali i protiv bh. fudbalera koji je izgubio svoje mjesto i u klubu, ali i u reprezentaciji zbog tog skandala sa Karleušom, iako je mislio da će ona biti ta koja će izvući deblji kraj. Prevario se, jer osim što je njen brak opstao, njeni fanovi su joj pružili veću podršku nego ikad prije.

Nakon toga je Jelena izgubila svoju majku, Divnu Karleušu, a svi su znali da je ona bila Jelenina najveća podrška i vjetar u leđa, pa nije nikakvo čudo što se poslije toga na jedno vrijeme povukla iz javnosti kako bi barem tugovala na miru. Ipak, ni tad joj mediji nisu davali mira.

Tako je ovih dana odlučila da na svojim društvenim mrežama objavi jednu poruku za sve njih, kao i da se osvrne na rijaliti programe koji su iz godine u godinu sve popularniji na našim prostorima. Evo šta je sve Jelena napisala u svojoj objavi koja je privukla veliku pažnju javnosti.