U današnjem članku pišemo o domaćoj estradi koja se uvek trudi da bude glavna vest svih srpskih medija. Jelena Karleuša je jedna od najpopularnijih pevačica u zemlji i regionu, a osim po svojim hitobvima, popularna pevačica je poznata i po svom jedinstvenom stilu, kao i po svom oštrom jeziku koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Jelna je poznala i kao mala od skandala, uvek je govorila iskreno i bez dlake na jeziku što ju je često uvaljivalo u probleme.

Sada se Jelena Karleuša pojavila se na press konferenciji povodom novogodišnjeg nastupa u jendom beogradskom klubu u kojem će pevati nakon koncerta ispred Narodne skupštine. Naime, pevačica se pojavila u beloj haljini koju je sama za sebe kreirala, a također uparila ju je sa belim čizmama na štiklu. Karleuša je najavila saradnju sa jednim brendom sledeće godine, a haljina je smao uvod u sve to što je planirala u budućnosti.

Kreacije koje će ona da dizajnira će biti namenjene za žene svake moguće građe, i za mršave ali biće i za one sa oblinama. Kako smo od nje navikli da pravi šou program, ona je najavila da će se na bini za Novu godinu presvaličiti i najvila je da će biti neviđen spektakl. Kkao je sama navela u ponoć će da poljubi pevačicu Mariju Šerifović koja će također da bude na dočeku na trgu u Beogradu, gde će zajedno sa jođ jednom pevačicom da nastupaju. Koje je vaše mišljenje o Jeleni Karleuši i njenom novom biznisu? Pišite nam mišljena u komentar ispod. 

Preporučeno