Jelena Karleuša je jedna od najpopularnijih pjevačica u našem regionu, pa nije nikakvo veliko čudo kada mediji stalno pišu o njoj, ali je ove godine pjevačica stalno bila u centru medijske pažnje, a ne može se reći da je u tome baš uživala. Naime, na početku godine joj se dogodio skandal sa eksplicitnim fotografijama koje je navodno objavio njen ljubavnik, Ognjen Vranješ a koje su imale za cilj da unište njenu reputaciju, ali i brak.

Ipak, Duško Tošić i Jelena su bez obzira na sve ostali zajedno, te su odlučili zajedno prebroditi sve te prepreke, a onda je Jelena izgubila svoju majku, pa je ponovo izgubila tlo pod nogama. Nakon svega što je preživjela, vratila se jača nego ikad prije, ali činjenica je da bi joj sve bilo puno teže da sve vrijeme nije imala podršku svog muža.

Svi se pitaju da li su zaista stvari poslije svega i dalje idealne u njihovoj porodici, a kao dokaz da nisu, mnogi navode činjenicu da se Duško i Jelena više ni ne slikaju zajedno u javnosti. Tako je jednom prilikom ona objavila sliku na kojoj je prvo Duško pozirao sa njihovim djevojčicama, a onda i ona.

Svi su primjetili da se na drugoj slici vidi kako Duško stoji iza njih, ali da nije osjećao potrebu da se slika sa ženom i sa svojim kćerkama, što je zaista pomalo čudno, zar se ne slažete sa nama? Pišite nam u komentarima šta vi mislite o tome da li će oni uspjeti da ostanu zajedno.

Preporučeno
Loading..