Jelena Karleuša u svakom slučaju vrijedi za jednu od najpoznatijih domaćih pjevačica, ali je činjenica da ona zaista zna s vremena na vrijeme da pretjera, kako je svima poznata kao izuzetno impulsivna osoba. Posebno je osjetljiva na novinare i fotografe, pa nije nikakva rijetkost da dođe u sukob sa istim. Nešto slično se dogodilo ispred Prvog osnovnog suda nakon što je prije nekoliko dana Jelena imala dva saslušanja u istom danu, jedno u vezi slučaja sa Svetlanom Cecom Ražnatović, a zatim i u vezi Ognjena Vranješa koje je bilo zadnje.

Nakon drugog saslušanja na kojem se Vranješ nije ni pojavio, Jelena je očigledno bila jako nervozna, pa je tako napravila i incident. U jednom trenutku, dok su je fotografi slikali, ona im je prišla i jednog naglo odgurnula. Svi su bili šokirani ponašanjem poznate pjevačice, a ona se pravdala da joj je fotograf blokirao put, iako je ona išla prema njemu.

Kako god, ovo nije ništa neobično za Karlešu, koja je davno objavila rat svim medijima, ali ipak, to joj ne daje za pravo da se ovako ponaša prema ljudima koji baš kao i ona samo rade svoj posao.

Njen čin su osudili i neki od njenih fanova, a i mi bismo rado čuli šta vi mislite o ovakvom ponašanju jedne od najpopularnijih domaćih pjevačica, te da li sve ovo odobravate s obzirom na to šta je ona sve u prošlosti preživjela zbog paparazzija i novinara, ili ipak smatrate da ona sebi previše dopušta? Pišite nam u komentarima ispod našeg članka!