Jelena Karleuša je jedna od najpoznatijih zvijezda u našem regionu, to je bez ikakve sumnje, a većina je dosad navikla na to da ona jednostavno uživa u tome da pažnju privlači svojim odjevnim kombinacijama, a iako se većina slaže oko toga da ova žena itekako ima modnog ukusa i stila, ponekad zaista zna da pretjera sa svojim uglavnom originalnim idejama, te da se naprosto unakazi toliko da je svi iskritikuju, i stručnjaci, ali i publika.

Nešto slično se dogodilo kada je Jelena Karleuša nedavno nastupala na otvaranju festivala „Ulaz“ koji se inače održava od 11. do 13. jula. Na svom nastupu se Jelena pojavila sa „krestom“ na glavi, ali to nije bilo prvi put da se nešto takvo vidi u našem reigonu, kako je ovaj detalj prije nje nosila i Lepa Brena, koja je također poznata po svojim kostimima koje priprema za koncerte i za koje se voli itekako potruditi.

Ipak, kada je Brena nosila svoj kostim, komentari su dolazili sa svih strana, a ljudi su sasvim opravdano bili oduševljeni zbog toga što su imali priliku da vide. Ali onda sada kada je Jelena odlučila da izađe na scenu u nečemu sličnom, nije se dobro provela.

Mnogi su komentarisali da je Jelena ovom prilikom izgledala debelo, ali i staro, te su neki izjavili kako izgleda kao da je u petom mjesecu trudnoće, te da bi trebala što prije da počne da radi na sebi malo detaljnije. Rado bismo čuli i šta vi mislite o ovome, pa nam pišite u komentarima.

Preporučeno
Loading..