Jedan od najtraženijih pojmova na “Guglu” je: Jelena Karleuša razvod.

Fudbaler i pjevačica prošle godine su imali brojne probleme, ali to se nije bitno odrazilo na njihov brak. Međutim, javnost se zainteresovala za njihov razvod kada su Jelena Karleuša i Duško Tošić prestali da se prate na svim društvenim mrežama i da objavljuju zajedničke fotografije.

Ali, Jelena Karleuša razvod nije nikada javno spomenulo. Duško i ona žive u zajedničkoj vili na Dedinju, ali su često odvojeni zbog njegovog posla, Duško veći dio godine provede u Kini, a Jelena vrijeme posvećuje njihovim kćerkama.

Bez obzira na to, kraljica show biza povremeno zagolica maštu publike nekom izjavom ili pak provokativnom fotografijom. U zadnje vrijeme sve su češća njena provokativna izdanja, a Jelena je otkrila da je upravo to razlog zbog čega je Duško više ne prati na društvenoj mreži Instagramu.

‒ On je odavno odlučio da ne želi da gleda šta ja kačim na profil na „Instagramu“. Ne želi da zna, ne želi da vidi to. On je mene upoznao kao jednu smjernu domaćicu koja se nikada do tada nije provokativno oblačila i onda se desila jedna nevjerovatna promjena ‒ istakla je Jelena kroz smijeh.

‒ Uvijek imam tu povišenu temperaturu, nadam se, ne od korone, ali zaista sam vrela žena. Meni nikada nije bilo hladno, rijetko nosim čarape, rijetko i nešto toplije obučem. Kad malo bolje razmislim ja sam uvijek gola, a uvijek sam najbolje obučena od svih. To je jedan apsurd koji se dešava na Balkanu, da je jedna gola žena konstantno najbolje obučena ‒ otkrila je za „Telegraf“.

 

Preporučeno