Sinoć je veliku buru u javnosti izazvao teskt Veljka Ražnatovića o kultnom kantautoru Đorđu Balaševiću.

On je između ostalog napisao sljedeće:
“Mi Srbi, po staroj ukletoj navici, sami po sebi pi*amo, konstantno i ne stajemo! Zato nas niko ne poštuje, zato smo mi uvijek krivci i da izvinete j*be nas ko stigne. Ko ti vrijeđa narod, ne zaslužuje apsolutno nikakav pomen i nikakvo sjećanje. Kojeg bi Hrvata podržali da ode u Srbiju i da kaže ovo što je upokojeni kantautor gospodin Balašević izjavio ovog puta? A vi svi se poslije svojih izjava i žaljenja zapitajte da li ste normalni je*ote i koliko faca imate”, napisao je Veljko sinoć.

Ubrzo nakon toga stigla je i rekacija dive Jelene Karleuše, koja je napisala sljedeće:
– Đorđe Balašević je veliki srpski sin i veliki jugoslovenski sin. Lik koji je šmekerski inteligentno i duhovito drmao kavez svim malograđanima i šatro nekim patriotama sa ovih prostora. Voljen i cjenjen od Vardara pa sve do Triglava. Veljko Ražnatović je sin ratnog zločinca i kriminalca, čovjeka koji je crna mrlja u srpskoj historiji i bruka ovog našeg naroda. NE DOZVOLJAVAM da se na ovaj način skrnavi ime Đorđa Balaševića! Ne dozvoljavam nikome! – napisala je Jelena Karleuša.

Da podsjetimo, Đorđe Balašević je ovaj svijet napustio 19. februara poslije borbe sa upalom pluća, a na kliniku je primljen u petak i tu se, zajedno sa doktorima borio puna tri dana. Iza sebe je ostavio suprugu Oliveru, dvije kćerke i sina.

Preporučeno