Jedan od najimućnijih parova na domaćoj estradi su bez ikakve sumnje Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić. Njih dvoje su jako aktuelna tema u medijima, kako je mnogima misterija kako njihov brak uopšte opstaje. Rijetko da se viđaju, ali opet kada imaju slobodnog vremena, rado ga provode u porodičnoj atmosferi sa svojim djevojčicama, Nikom i Atinom. U više navrata su dokazali da su im  njihove kćerke broj jedan prioritet u životu.

Upravo kad to uzmete u obzir, nije nikakvo čudo što Jelena i Duško uopšte ne štede kada je u pitanju njihovo obrazovanje. Ovih dana su njih dvije krenule u novu osnovnu školu. Starija kćerka ide u peti razred, dok mlađa pohađa četvrti, a obje idu u privatnu školu u Beogradu. Školarina za samo jednu godinu iznosi čak sedam hiljada eura, što je vrtoglava suma za ovu svrhu, zar se ne slažete s nama?

Kada je Jelena u pitanju, svi znaju da su rijetke stvari po pitanju kojih ona štedi, a obrazovanje njenih nasljednica sigurno nije na tom spisku. Ona je ovog ljeta obišla nekoliko privatnih škola, a ova, u kojoj se nastava inače odvija na engleskom jeziku joj je pružila baš sve što je njoj i trebalo.

Ostaje da vidimo da li će se Nika i Atina snaći u ovakvoj školi, te da li će im se dopasti ideja da pohađaju istu ili će ipak kasnije tražiti novu školu za njih dvije, što je vrlo vjerovatno da bi moglo da se desi ako im se nešto ne svidi.