Jedna od aktuelnih tema u regionu ovih dana je ljetovanje Jelene Karleuše, koja je konačno našla vremena da zajedno sa svojim suprugom, Duškom Tošićem provede kvalitetno porodično vrijeme sa svojim kćerkama, Nikom i Atinom. Tako su Jelena i Duško ovih dana u gostima kod Saše Popovića i njegove supruge Suzane u Opatiji, koji su ih ugostili u vili koja je u njihovom vlasništvu. Puno vremena provode i na Sašinoj jahti, koja je od nedavno njegova igračka.

Kako god, izgleda da je Jelena zaista oduševljena ljepotom tom mjesta gdje se odmaraju, pa je tako morala nekoliko fotografija da podijeli i sa svojim fanovima na društvenim mrežama koji prate svaku njenu objavu na njenim profilima. Diva je naime, pozirala bez imalo šminke za ove fotografije, a sve to kako bi svima pokazla koliko je ovo mjesto zapravo čarobno, te da je riječ o pravoj oazi mira.

Ipak, kao i svaki put, ni Jelenine fotografije u kupaćem kostimu nisu prošle nezapaženo, pa su tako komentari dolazili sa svih strana na račun toga kako dobro Jelena izgleda s obzirom da je rodila dvoje djece i da je nedavno proslavila svoj 41. rođendan u krugu svojih najbližih članova porodice i prijatelja.

Kako god, ona je uvijek bila jedna od onih žena koje svoj izgled ni u kom slučaju ne prepuštaju slučaju, a upravo zbog toga se vide rezultati tog napornog rada i truda. Šta vi inače mislite o Karleuši, da li je simpatišete ili baš i ne? Pišite nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka i podijelite svoje mišljenje!